Gastronomia Zogu – Köpvillkor
Gatronomia Zogu säljer utrustning för storkök och produkter som behövs för professionell catering. Vi utrustar faciliteter såsom restauranger, pizzerior, bröllopslokaler, matsalar, skolor och förskolor, caféer, barer, klubbar och cateringfirmor med gastronomiutrustning av högsta kvalitet – alltid med kundens behov i fokus. Vi betjänar varje kund individuellt, noggrant och ärligt vid val av produkter för att kunna ge maximal tillfredsställelse till ett attraktivt pris. Vi erbjuder produkter från seriösa leverantörer.

Vi arbetar med stora tillverkare och distributörer av cateringutrustning i Europa

Gastronomia Zogu är även en direktimportör av storköksutrustning från många tillverkare från länder som Italien, Spanien, Tyskland, England etc. och garanterar absolut bäst priserbjudande i kombination med produkter av högsta kvalitét.

Vi har möjlighet att utrusta alla cateringanläggningar i hela landet. Hos vårt företag får du professionell hjälp i valet av utrustning och de bästa priserna på alla produkter som behövs för att utföra professionell catering.

Dina personuppgifter

Vi utför all insamling och behandling av personuppgifter i enlighet med gällande integritetsskyddslagstiftning.

Vid en beställning av produkter från oss på Gastrozogus  sparas din information i våra system för att kunna skicka ut eventuella fakturor men också för att skicka ut direktreklam om du accepterar att få nyhetsbrev via oss. Väljer du att registera ett konto hos oss och därmed bli en fast kund kommer dessa nyhetsbrev att skickas utan att du själv klickar i kryssrutan nedan för att få dessa.

Utöver information kring ditt kommande besök kan vi också komma att skicka annan information och erbjudanden i marknadsföringssyfte. I förhållande till dig som inte väljer att bli kund gör vi detta baserat på den legala grund som i GDPR kallas berättigat intresse.

Om du har några frågor hur vi hanterar din data i övrigt är du alltid välkommen att kontakta oss på Gastrozogus på adressen info@gastronomiazogu.se

Frakt- och Leveransinformation

För alla produkter som köpts via denna webbplats tillkommer fraktavgift:

0-1 kg 50 kr

2-10kg: 95-180 kr

10-20kg: 195-350kr

20-30kg: 245 400 kr

30-50kg: 395 -700kr

50-100kg 495 – 900 kr

Vi sänder alla små beställningar via DHL , UPS , DSV och flera andra transportfirmor

Leveranstider är 3-12 arbetsdagar

Inspektion av levererad vara från Gastrozogu.

Du som kund har vid leverans av dina beställning ansvar att alltid  kontrollera noggrant förpackningen/förpackningarna efter skador innan du skriver under den medföljande leveranssedeln som speditören har med sig. Vid skador ska detta dokumenteras av dig som kund på följesedlen nogrant. Meddela även speditören att du inte tar emot denna skadade produkt och att den ska skickas tillbaka.

All reklmation av skadat gods ska rapoteras till oss på Gastrozogu via vår reklmationssida som finns på https://gastrozogu.se/reklamation-aterkop/ tänk på att en reklmation inte godkänns om inte följsedel med information om skadan medföljer!

Eventuella skador på dina varor ska skickas till oss via ovan länk senast 24 timmar från det att varan tagits emot av dig som kund och skada noterats.

Vi jämför alltid fraktavgifter vid varje försändelse för att hålla nere priset. 

Mottagning av din sändning i gott skick:
När beställningen lämnar oss eller tillverkaren blir det din egendom. Var noga med att kontrollera din försändelse för skador och eller brister. Om det är några problem med din försändelse vänligen notera det på fraktsedeln och begära en inspektion av transportföretaget. Vi är här för att hjälpa dig om du behöver oss. Om du hittar dold skada ska du spara alla kartonger, lådor och förpackningsmaterial för inspektion.

Du kan ångra ditt köp endast om din beställning inte har behandlats eller skickats av oss.
14 dagar öppet köp på produkten som inte är monterad och i oöppnat skick. Gäller ej vid köp av REA-produkter  eller  extra beställningsvaror.

Om avtalet gäller en specialtillverkad vara eller en vara som fått en tydlig personlig prägel gäller ej ångerrätt.

Priser och betalning

Alla priser är exkl. moms och vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer.

Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar.

Samtliga fakturor är av www.gastronomiazogu.se  överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 30 dagar, fakturaavgift 45 kr

Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Delbetalning 

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %

Kortbetalning

Säkra kortbetalningar
Du är säker när du använder Paysons tjänster, vi ställer höga krav på våra samarbetspartners och för kortbetalningar med Visa och MasterCard används tillägget 3D-Secure (Verified by VISA/SecureCode) vilket innebär att för anslutna kort behöver man ange sitt lösenord för internethandel alternativt använda sin Digipass eller motsvarande

Leasing

Vi har ett samarbete med Wasa Kredit som erbjuder leasing

Inköpt varor exkl moms Leasing / månad / 36 månader exempel

50.000 kr          ca 1.543 kr
70.000 kr          ca 2.129 kr
95.000 kr          ca 2.931 kr
135.000 kr        ca 4.165 kr
171.000 kr        ca 5.267 kr
250.000 kr        ca 7.714 kr

Returer
Returer sker på egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel.
När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka varan i fråga till oss på lagret

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala fraktkostnaderna  när du sänder tillbaka varan.

Garantier:
Alla garantier för produkterna lämnas av respektive tillverkare och gäller 6 – 12 månader, beroende på tillverkare.
En del av produkterna har garanti upp till 24 månader på elektriska reservdelar

Vi är här för att hjälpa och bistå med att försöka lösa alla eventuella problem.

Tack för att ni väljer att handla av oss ​​och vi ser fram emot att få behandla din order. Kom ihåg att vi är här för att betjäna dig som kund.